Våra lokaler

GÄLLANDE VAIKSTUGAN

Vår klubbstugas samlingslokal är tänkt att användas av lagen och styrelsen för olika sammankomster, t.ex. möten, ledarträffar, utbildningar, matchgenomgångar, lagavslutningar m.m. Medlemmar kan för en mindre kostnad (500 kr) boka klubbstugan för eget bruk. Dock går föreningens verksamhet före. För kostnad, kontakta styrelsen. Samlingslokalen bokas via mail/telefon till Björn. Vid bokning ska ansvarig person och mobilnummer anges.

FÖRRÅD OCH TRÄNINGSLOKALER

VAIK´s ledare har ansvar för nycklar till de omklädningsrum som laget använder och ska se till att både hemma- och bortalaget har städat, släckt och låst efter sig. Eventuella kvarglömda saker lämnas in i förrådet. Gemensamt träningsmaterial ska ställas tillbaka på rätt plats efter användandet om inte efterföljande träningsgrupp ”tar över” materialet. Håll koll på vad som plockas fram till match/träning och att samma antal kommer tillbaka. Håll gemensamma bollar sorterade i rätt storlek och torka gärna av dem efter match/träning om de blivit leriga. De gemensamma utrymmena, Klubbstugan, materialförråd, omklädningsrum ska hållas låsta vid träning eller match. Dörrar får inte lämnas uppställda om man inte själv vistas i lokalerna. Ledare/tränare har ansvar för att detta sköts.

NYCKLAR TILL VÅRA OCH KOMMUNENS LOKALER

Nycklar till våra lokaler bör Finnas i varje ledarstab för respektive lag. Senior och ungdomsansvarig ansvarar för att detta sköts. Samtliga innehavare av nycklar ska kvittera ut dessa på en nyckelkvittens, som sedan också kvitteras in vid återlämnande. Nyckelkvittenser förvaras i förrådskontoret. Vid ev. förlorade nycklar anmäls detta omedelbart till föreningens ordförande, se kontaktlista.

Uppdaterad: 13 NOV 2018 14:36 Skribent: Margareta Grahn

Är du tjej och vill börja spela bandy?

Vi har träningar för dig som är i knatteåldern ända upp till damlaget

Ring vår ungdomsansvarige Sören Andersson för mer information

Tfn: 0705750074